De Highlander dress

Deze typische Highlander dress is erg stijlvol zonder stijf te zijn. “Casual smart”, zoals ze in Groot-Brittannië zeggen. Deze dress is erg geschikt voor gelegenheden waar je knap voor de dag wil komen, maar waar je ook erg makkelijk en comfortabel in je kledij wil zitten. Met deze dress overtuig je jezelf van de voordelen van de kilt. Om het met Braveheart te zeggen: “Freedom”!

HUURPRIJS: €60
Highlander dress
8-yard kilt
Sporran (tasje)
Kousen en kousenbandjes
Zwart Highlander hemd
Riem met gesp

De Highlander Dress bestaat uit:

HUURPRIJS: €60

Rent your own kilt

 

  1. Stuur mij via de pagina contact een mailtje met uw aanvraag. Vermeld indien mogelijk reeds datum, outfit en aantal.

  2. Wij spreken een moment af om de kledij te komen passen, meestal in de week die voorafgaat aan het moment waarop u de kledij nodig heeft. U kunt dan meteen de kledij meenemen. Indien u dat wenst, kan passen ook langer vooraf. Dat gebeurt voor grotere groepen. 

  3. Bij afhaling geven wij u graag uitleg over het dragen van de kledij, ondertekenen we de huurovereenkomst en gebeurt de betaling.

  4. Wij spreken een dag af waarop het voor u past om de kledij terug te brengen. De normale huurtermijn bedraagt vijf dagen, maar hiervan kan in onderling overleg worden afgeweken. U hoeft de kledij niet zelf te wassen.

  5. Ga zeker eens kijken op de pagina Tips & Tricks voor het antwoord op een aantal veel gestelde vragen en tips om te antwoorden op die ene vraag die je zeker zal krijgen als je een kilt draagt…

 

Testimonials

De verrassing was echt geslaagd. Iedereen was meteen enorm enthousiast toen we in kilt binnenkwamen! Tot de volgende keer!

Yassin

Alvyn, merci voor alles: iedereen was enorm tevreden met zijn kilten de sfeer zat er direct in… Groeten van de hele familie!

Nicolas

Het was de eerste keer maar zeker niet de laatste keer!

Gerard

De kilt was enorm comfortabel om dragen (veel makkelijker dan een kostuum…) en de reacties die je krijgt zijn superleuk.

Vincent

Maak de Schotse ervaring compleet

Kilts en doedelzakmuziek…
Een onafscheidelijk duo. Beleef de Schotse sfeer met de muziek van de Highlands. Alvyn is een getalenteerde piper en sfeermaker. Meer info over een optreden vind je op doedelzakspeler.be.

Contacteer Alvyn

Neem contact op

Stuur me je bericht of boek meteen je outfit.
Bel je liever? Je kan me bereiken op 0475/51 56 64.

Contacteer Alvyn