De Ceremonial Dress

Dit is dé outfit waarmee Schotse mannen naar een feest gaan. De Schotse versie van de smoking — één en al stijl. De kilt wordt gedragen met een Prince Charlie vest en ondervest, mét galahemd en een zwarte strikdas. 

HUURPRIJS: €80
Ceremonial dress
8-yard kilt
Sporran (tasje)
Schotse kousen en flashes
Prince Charlie vest & ondervest
Galahemd
Strikdas
Manchettenknopen
Sgian dubh (kousmesje)

De ceremonial dress bestaat uit:

HUURPRIJS: €80

Rent your own kilt

 

  1. Stuur mij via de pagina contact een mailtje met uw aanvraag. Vermeld indien mogelijk reeds datum, outfit en aantal.

  2. Wij spreken een moment af om de kledij te komen passen, meestal in de week die voorafgaat aan het moment waarop u de kledij nodig heeft. U kunt dan meteen de kledij meenemen. Indien u dat wenst, kan passen ook langer vooraf. Dat gebeurt voor grotere groepen. 

  3. Bij afhaling geven wij u graag uitleg over het dragen van de kledij, ondertekenen we de huurovereenkomst en gebeurt de betaling.

  4. Wij spreken een dag af waarop het voor u past om de kledij terug te brengen. De normale huurtermijn bedraagt vijf dagen, maar hiervan kan in onderling overleg worden afgeweken. U hoeft de kledij niet zelf te wassen.

  5. Ga zeker eens kijken op de pagina Tips & Tricks voor het antwoord op een aantal veel gestelde vragen en tips om te antwoorden op die ene vraag die je zeker zal krijgen als je een kilt draagt…

 

Testimonials

Dankjewel, Alvyn, voor de perfecte service. Het verrassingseffect was fantastisch! De kilt maakte echt indruk...

Luc

Je reviens vers vous pour le kilt: j'ai fait sensation ! C'était très confortable, malgré la chaleur. Encore merci pour tout. J'espère avoir l'occasion de vous louer à nouveau un kilt à l'avenir !

Alexandre

Hartelijk dank voor de goede zorgen! Iedereen zag er piekfijn uit en de kilts zorgden meteen voor een enorm toffe sfeer op het feest!

Willem en Jacqueline

Maak de Schotse ervaring compleet

Kilts en doedelzakmuziek…
Een onafscheidelijk duo. Beleef de Schotse sfeer met de muziek van de Highlands. Alvyn is een getalenteerde piper en sfeermaker. Meer info over een optreden vind je op doedelzakspeler.be.

Contacteer Alvyn

Neem contact op

Stuur me je bericht of boek meteen je outfit.
Bel je liever? Je kan me bereiken op 0475/51 56 64.

Contacteer Alvyn